Sedan 2021 har Norra Hamnen Padel & Gym huserat ute på Rinkenäs i Lysekil. Med fem padelbanor, gym och Bandeja Bar i ett helt unikt läge precis vid havet så har man blivit ett populärt besöksmål både sommar och vintertid. Nu krokar man arm med Bandeja Bar (och dess ägare NH 5) under bolagsnamnet Arena Rinkenäs. Framöver marknadsförs man sig som en destination och med en satsning på att bredda verksamheten

– Vi är jätteglada över detta. Utöver padel & gym som redan finns så kommer vi bygga en äventyrsgolfbana med Lysekils tema. Vi kommer vara en info-point för vandringar på Stångehuvud, erbjuda kvalitetsglass samt bredda med fler aktiviteter som pingis, krabbfiske. Utöver detta kommer vi satsa på att ha öppet helger under vår- och sensommar vid bra väder, säger Andreas Kléen som är ordförande i Arena Rinkenäs.

12-håls äventyrsgolf

– Vi är glada att kunna erbjuda den första interaktiva minigolf-banan i vår region. Med interaktiv menas att spelarna själva kan påverka hur hålet skall spelas genom att exempelvis ändra hinder eller störa motspelare. Vi har med omsorg valt ut hålen och är stolta över Lysekils temat som banan har med motiv från kända platser och symboler från Lysekil. I början på maj kommer den nya äventyrsgolfbanan att monteras. Minigolfen går utmärkt att kombinera med mat, glass eller dryck från vår restaurang med fullständiga rättigheter, avslutar Andreas Kléen.

                   

Fler aktiviteter för vuxna och barn!

Joakim Eriksson som är delägare och ansvarig för padel, är jätteglad över breddningen av verksamheten.     
– Detta kommer bli superbra! Vi har en unikt fin plats precis vid havet och med fler aktiviteter så lockar vi fler målgrupper.

Vi har en fin och stabil padel & gymverksamhet som vi är jättestolta över och som vi kommer göra allt för att bevara. Men vi vill också vara ett ställe där det finns något att göra för hela familjen. Förutom minigolf erbjuder vi även gym, gruppträningar, pingis, vandringar, krabbfiske, musikkvällar. Detta 0 meter från havet med möjlighet att ta sig hit med båt eller bil och ta sig ett dopp efteråt. Vi är också öppna för fler aktiviteter med start från Arena Rinkenäs.

Namnbyte sker 1 maj

Redan nu har bolaget ändrat namn till Arena Rinkenäs, men officiellt sker öppningen den 1 maj. Ägare till bolaget Arena Rinkenäs är, Joakim Eriksson samt Bröderna Marcus och Andreas Kléen som driver den populära restaurangen NH 5 i Lysekil. Anläggningen kommer bemannas med personal från och maj månad.


Marcus, Andreas och Joakim